NYSATSNING på SOLHAUG

apr 3rd, 2018 by john | 0

Skoleklasser, konfirmantkull, ungdomsklubber og organisasjoner besøker Solhaug i hopetall for tiden og det er stor pågang på booking langt frem i tid.  Nå har vi økt vår kapasitet etter at vi restaurerte vår fantastiske SJØBU  og NAUST helt nede ved vannet. Et nydelig ferie og fritidssted for barn og unge. Nå kan vi ha to parallelle arrangement samtidig. Mindre grupper på SJØBUA og størrete grupper oppe på Solhaug.  Sjøbua kan også leies ut til lag og foreninger eller storfamilier.  Sommeren 2019 skal vi arrangere ferie for barn som er berørt av fattigdomsproblematikk. De som ikke har råd til dyre ferier skal nå få GRATIS opphold. Ta kontakt hvis du ønsker å støtte slike tiltak eller om du kjenner noen som kan tenke seg å delta i dette ferietilbudet. SE MER om Solhaug på Facebook:  Sjøbua Solhaug eller Solhaug opplevelser.

 

Comments are closed.

Kontakt oss»

Nyheter om