Sommerspenning

feb 24th, 2009 by admin | 0

26. til 28. juni inviterer vi deg mellom 13-19år  til Sommerspenning 09 Dette blir sommerens sprekeste eventyr!  Vi skal spille paintball, kjøre crosscart, stå på vannski, klatre, bade, padle i kano. Det går an å kose seg i cafeavdelingen, spille musikk, treffe nye venner. Ta en pause i badestampen og kanskje gå en måneskinnstur til gapahuken.  I fjor var det veldig mange gutter. Vi regner med at alle disse kommer tilbake i år også.  Hvis vi får med like mange jenter, da blir nok dette tidenes leiropplevelse. Oppfordringen er herved gitt : JENTER – meld dere på !!!  Leiren koster 650,- inkl. alt.  Det eneste du må ha med deg er egen sovepose, laken og putetrekk og alt det andre du trenger for din egen trivsel. I år oppfordres guttene til å ta med seg såpe, godlukt og reine sokker!  Påmelding post@solhaug.tk  www.sommerspenning.no LAST NED LEIRPLAKATEN HER nettsidebildebadestampnettsidebildeadventura1-for-web-large

Comments are closed.

Kontakt oss»

Nyheter om